Renovatie

Bij een standaard renovatieproject focussen we ons bij AMIB op het optimaal ondersteunen van uw behoeften, met aandacht voor zowel economische als functionele aspecten. Onze expertise strekt zich uit van de vereiste keuringen tot het adviseren over de beschikbare premies, waardoor we u kunnen helpen de meest economisch voordelige keuzes te maken voor uw renovatie.

Bij AMIB begrijpen we dat elke renovatie uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van alle benodigde keuringen en premies. Dit proces wordt geleid door onze ervaring en kennis, zodat u kunt profiteren van een renovatie die niet alleen voldoet aan uw wensen, maar ook economisch voordelig is.

Ontdek hoe ons diensten uw standaard renovatieproject kan vereenvoudigen en verbeteren. Vraag vandaag nog een offerte aan, samengesteld om u een grondige en zorgeloze renovatie-ervaring te bieden.

Verplichte diensten
EPB-verslaggeving

Voldoen aan EPB-eisen is cruciaal. AMIB biedt nauwkeurige verslaggeving en deskundige begeleiding om te zorgen dat uw project vlekkeloos aan alle normen voldoet.

LEES MEER
Veiligheidscoördinatie

Veiligheid is de kern van elk bouwproject. AMIB zorgt voor een grondige veiligheidscoördinatie, waarbij we elk risico identificeren en beheren om een veilige werkomgeving te garanderen.

LEES MEER
EPC

AMIB biedt EPC's aan die je inzicht verschaffen over de energieprestatie van de woning / gebouw, essentieel voor de verhuur of verkoop van uw gebouw en het aanvragen van premies.

LEES MEER
Asbestattest

Veiligheid en naleving van de regelgeving staan centraal bij asbestbeheer. AMIB biedt grondige inspecties en attesten om te verzekeren dat uw pand vrij is van asbestrisico's. Veiligheid is ieders zorg!

LEES MEER
Stabiliteitsstudie

Deze studie, uitgevoerd door gespecialiseerde stabiliteits-ingenieurs, beoordeelt de draagkracht en stabiliteit van constructies om de veiligheid en duurzaamheid te waarborgen.

LEES MEER

Raak je niet wijs uit wat nu verplicht is voor jouw nieuwbouw/renovatie?

Onze visie
Uw bouwpartner: naast u, elke stap van het project

Bij AMIB geloven we dat de kracht van samenwerking de sleutel is tot het realiseren van uw bouwdromen. Uw wensen staan bij ons voorop en persoonlijke aandacht en contact is onze standaard.

Wij staan niet alleen naast u als adviseurs; we zijn uw betrokken partner in elk stadium van het bouwproces. Uw ambities vormen de kern van onze missie. Of het nu gaat om een duurzaam woonproject, een innovatieve bedrijfsruimte of een complexe renovatie, ons team combineert deskundige kennis met een persoonlijke touch

Ontdek ons verhaal
" Wij geloven dat de sleutel tot succesvolle projecten ligt in het luisteren naar en het begrijpen van de unieke behoeften van elke klant. "
Ignas & Elien
AMIB

Contactgegevens:

Vraag het ons...

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste gesprek over uw (ver)bouwproject. We bespreken samen uw vragen en uitdagingen, en verkennen kosteloos hoe we uw bouwproces kunnen optimaliseren, stroomlijnen en energie-efficiënter maken.