Nieuwbouw

Wanneer u een nieuwbouwproject start, wilt u zeker zijn dat elk detail zorgvuldig wordt uitgewerkt. Bij AMIB begrijpen we dat en bieden we een uitgebreid pakket aan diensten speciaal ontworpen voor nieuwbouwprojecten. Ons doel is om u te ontzorgen, van de eerste schets tot de laatste steen.

Met onze expertise in veiligheidscoördinatie, energiebeheer en naleving van bouwregelgeving, zorgen we ervoor dat uw nieuwbouwproject voldoet aan alle wettelijke vereisten. Dit omvat niet alleen het naleven van de recentste energie-efficiëntienormen, maar ook het optimaliseren van uw project om in aanmerking te komen voor mogelijke premies.

Ontdek hoe onze aanpak uw nieuwbouwproject kan vereenvoudigen en verbeteren. Vraag vandaag nog een offerte samengesteld om u een volledige, zorgeloze bouwondersteuning te bieden.

Verplichte diensten
EPB-verslaggeving

Voldoen aan EPB-eisen is cruciaal. AMIB biedt nauwkeurige verslaggeving en deskundige begeleiding om te zorgen dat uw project vlekkeloos aan alle normen voldoet.

LEES MEER
Veiligheidscoördinatie

Veiligheid is de kern van elk bouwproject. AMIB zorgt voor een grondige veiligheidscoördinatie, waarbij we elk risico identificeren en beheren om een veilige werkomgeving te garanderen.

LEES MEER
Ventilatieverslaggeving

Goede ventilatie is essentieel voor een gezonde leefomgeving. AMIB levert deskundige ventilatie-verslaggeving die uw ruimtes laat voldoen aan de hoogste lucht-kwaliteitsnormen.

LEES MEER
Blowerdoortest

Optimaliseer de energie-efficiëntie (10 E-peilpunten) van uw gebouw met onze blowerdoortest. AMIB helpt u lekken op te sporen en verbetert zo de luchtdichtheid voor een energiezuiniger pand.

LEES MEER
Warmteverliesberekening

Cruciaal voor zowel EPB-naleving als het correct dimensioneren van uw warmtepomp. Met naleving van de NBN EN 12831 norm, garandeert AMIB optimale prestaties, energie-efficiëntie en een geldig stavingsstuk.

LEES MEER
Stabiliteitsstudie

Deze studie, uitgevoerd door gespecialiseerde stabiliteits-ingenieurs, beoordeelt de draagkracht en stabiliteit van constructies om de veiligheid en duurzaamheid te waarborgen.

LEES MEER
Optionele diensten
Rioolkeuring

Een rioolkeuring is essentieel en wettelijk verplicht voor de aansluiting op het rioleringsnet en dient te worden uitgevoerd bij nieuwe aansluitingen, verkoop of grote renovaties, om te verzekeren dat de riolering voldoet aan alle veiligheids- en milieunormen.

LEES MEER

Raak je niet wijs uit wat nu verplicht is voor jouw nieuwbouw/renovatie?

Onze visie
Uw bouwpartner: naast u, elke stap van het project

Bij AMIB geloven we dat de kracht van samenwerking de sleutel is tot het realiseren van uw bouwdromen. Uw wensen staan bij ons voorop en persoonlijke aandacht en contact is onze standaard.

Wij staan niet alleen naast u als adviseurs; we zijn uw betrokken partner in elk stadium van het bouwproces. Uw ambities vormen de kern van onze missie. Of het nu gaat om een duurzaam woonproject, een innovatieve bedrijfsruimte of een complexe renovatie, ons team combineert deskundige kennis met een persoonlijke touch

Ontdek ons verhaal
" Wij geloven dat de sleutel tot succesvolle projecten ligt in het luisteren naar en het begrijpen van de unieke behoeften van elke klant. "
Ignas & Elien
AMIB

Contactgegevens:

Vraag het ons...

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste gesprek over uw (ver)bouwproject. We bespreken samen uw vragen en uitdagingen, en verkennen kosteloos hoe we uw bouwproces kunnen optimaliseren, stroomlijnen en energie-efficiënter maken.