AMIB: Persoonlijk advies
in bouwstudie

Waarvoor staan we?

Bij AMIB is de kracht van samenwerking het hart van ons werk. We geloven dat door nauw samen te werken met onze klanten, we hun bouwdromen kunnen realiseren. Persoonlijke aandacht en contact staan centraal in onze benadering, waarbij uw wensen altijd voorop staan.

Energiek met energie!
AMIB zet zich in voor een CO₂-neutrale toekomst door duurzame realisaties in elk project te integreren. We volgen de nieuwste energienormen en adviseren materialen en technieken die de impact op het milieu minimaliseren.

Veiligheid is ieders zorg!
Veiligheid is onze topprioriteit bij AMIB, zowel in de bouwfasen als in het creëren van veilige leefomgevingen. We beheren risico's zorgvuldig doorheen het gehele bouwproces, gericht op de toekomstige veiligheid bij gebruik van elk gebouw.

Met AMIB als partner bouwen we niet alleen gebouwen, we bouwen een veilige en duurzame toekomst!

Afspraak maken?

Get in touch!

Ons team

AMIB, een familiebedrijf geleid door vader en dochter, combineert jarenlange expertise met een frisse, innovatieve aanpak. Onze kracht ligt in onze diversiteit en ervaring. Wij brengen een breed spectrum aan vaardigheden en kennis samen, van veiligheidscoördinatie tot energiebeheer, om aan de meest complexe eisen van moderne bouwprojecten te voldoen.

Bewezen betrouwbaarheid bij onze partners

Bij AMIB werken we nauw samen met een netwerk van getalenteerde architecten en ontwikkelaars. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om uitzonderlijke projecten te leveren die voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Ons succes is gebaseerd op sterke, langdurige relaties met onze partners. We geloven in het bouwen van vertrouwen en het delen van expertise, wat resulteert in projecten die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Afspraak maken?

Get in touch!

Wat vinden onze klanten?

Bij AMIB streven we ernaar om elke klantrelatie te transformeren in een langdurig partnerschap. Onze klanten waarderen vooral onze persoonlijke aanpak en de toegankelijkheid die wij bieden. We zijn trots op het feit dat onze klanten zich gewaardeerd en begrepen voelen, wat een direct resultaat is van onze familiale en betrokken manier van werken.

Onze deuren staan altijd open voor klanten. Of het nu gaat om een initiële brainstormsessie, een gedetailleerde bespreking van het project, of gewoon een informeel gesprek, we zorgen ervoor dat onze klanten zich altijd welkom voelen bij ons op kantoor.

Waarom kiezen voor AMIB ?

 • Persoonlijk contact
  Eén op één relatie met de klant is onze absolute nummer één. Elke klant heeft een persoonlijke behandeling , met directe communicatie en oprechte aandacht voor hun specifieke situatie.
 • Allesomvattende service
  AMIB biedt een volledig spectrum aan diensten - van EPB-verslaggeving tot asbestattest. Alles wat u nodig heeft voor uw nieuwbouw of renovatie onder één dak.
 • Transparante Communicatie
  Duidelijke, eerlijke communicatie staat centraal, zodat klanten altijd op de hoogte zijn van de status van hun project. Wij geloven dat transparantie essentieel is voor een succesvolle samenwerking.
 • Naleving van Regelgeving
  AMIB zorgt voor strikte naleving van bouwnormen om boetes te voorkomen. Ons team garandeert dat uw project voldoet aan alle regelgeving, van EPB-eisen tot NBN EN 12831, voor een zorgeloos bouwproces.

Enkele van onze projecten

View all projects

Nothing Found

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Contactgegevens:

Vraag het ons...

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste gesprek over uw (ver)bouwproject. We bespreken samen uw vragen en uitdagingen, en verkennen kosteloos hoe we uw bouwproces kunnen optimaliseren, stroomlijnen en energie-efficiënter maken.